Mochete Ceremonii

Nunta este un moment unic si special în viața fiecăruia, iar noi facem ca  nunta ta să rămână o amintire neprețuită. De aceea venim in întâmpinarea viitorilor miri  cu  mocheta  personalizată care reprezintă  unul din elementele  de  bază a unei ceremonii. Se poate personaliza  apro...

Nunta este un moment unic si special în viața fiecăruia, iar noi facem ca  nunta ta să rămână o amintire neprețuită. De aceea venim in întâmpinarea viitorilor miri  cu  mocheta  personalizată care reprezintă  unul din elementele  de  bază a unei ceremonii. Se poate personaliza  aproape orice pe mocheta  de la numele mirelui  și al miresei, nașului și nașei, până la orice alt element de decor,  inimioare, trandafiri , etc…  Vă oferim  libertatea de a ajusta modelul ales în funcție de decorațiunele nunții , în funcție de dorința Dvs.

Numai cu noi puteți crea o mochetă personalizată unică.

Pentru mochete personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email:  luxcarpet@luxcarpet.ro . Mochetele se realizează pe comandă. Dacă doriti un anume desen sau logo, sau numele dv-stra personalizate acestea vor fi transmise tot pe adresa de email.

Mai multe

Mochete Ceremonii Avem 21 produse.

pe pagină
Showing 1 - 12 of 21 items
Showing 1 - 12 of 21 items